Sidang Media penganjuran “StarVendors Foodstival X Nusantara Music Festival”

3 Februari – Hari ini telah berlangsung sesi Sidang Media penganjuran “StarVendors Foodstival X Nusantara Music Festival” bertempat di Aras ‘Atrium’, Bangunan Jotic, Jalan Ayer Molek, Johor Bahru.
Sidang media tersebut dipengerusikan oleh Yang Berhormat Tuan Raven Kumar Krishnasamy, Pengerusi Jawatankuasa Pelancongan, Alam Sekitar, Warisan Dan Budaya Negeri Johor. Mengiringi Yang Berhormat ialah Y.Bhg. TS Dr. Mohd Azlan Bin Ab Jalil, Timbalan Pengarah Tourism Johor dan Y.Bhg. Dato’ Sarifah Raziah (Ifa Raziah), Ketua Pegawai Eksekutif, Star Vendors Event Sdn. Bhd.
Untuk makluman, program “StarVendors Foodstival X Nusantara Music Festival” ini bertujuan menyatukan kepelbagaian dalam satu acara bukan sahaja memperlihatkan keunikkan seni muzik, tarian, budaya tempatan gabungan tiga (3) buah negara iaitu Malaysia, Indonesia dan Singapura.
Manakala StarVendors Foodstvival bakal membawakan lebih 280 himpunan ‘vendors’ yang melibatkan secara langsung artis-artis popular tanah air seramai lebih 40 artis dengan pelbagai pengisian menarik antaranya seni, kraftangan, fiesta kopi, forum, bengkel dan sebagainya.
Sehubungan itu, orang ramai adalah dipersilakan hadir ke Stadium Tertutup Majlis Bandaraya Pasir Gudang pada 3 hingga 5 Mac 2023, jam 10.00 pagi hingga 12.00 malam.
.
#tourismjohor
#majesticjohor
#yokroundjohor
#pasirgudang
#starvendors
#johor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *