Tahniah Tourism Johor

TAHNIAH TOURISM JOHOR – Majestic Johor Festival (MJF), Diiktiraf Acara Penganjuran Pelancongan Negeri Terbaik di dalam Malaysia bagi tahun 2022.

Kerajaan Negeri Johor melalui Tourism Johor sekali lagi telah menerima penghormatan daripada Industri Pelancongan Malaysia apabila menerima dua anugerah tertinggi dan berprestij iaitu:-

1. “Gold Award Tourism Apps” bagi Aplikasi Johor Tourism Interchange (JTI) dan,

2. “Gold Award Attractive State Tourism Event” bagi Majestic Johor Festival (MJF) 2022 .

YBhg. Tuan Haji Suhairi Bin Haji Hashim telah menerima anugerah tersebut selaku Pengarah Tourism Johor pada malam ini (22 Oktober 2022) yang disampaikan oleh YBhg. Tan Sri Dr. Ong Hong Peng, Pengerusi Tourism Malaysia bersempena Majlis Anugerah Malaysia Tourism Council Gold Awards kali ke-6, 2022 yang berlangsung di Borneo Convention Centre, Kuching, Sarawak.

Tahniah dan terima kasih diucapkan kepada YAB Datuk Onn Hafiz Bin Ghazi, Menteri Besar Johor di atas segala bantuan dan sokongan kepada industri pelancongan Johor.

Terima kasih juga diucapkan kepada YB Raven Kumar Krishnasamy, Pengerusi Jawatankuasa Pelancongan, Alam Sekitar, Warisan & Budaya Negeri Johor diatas segala usaha proaktif beliau membangunkan industri pelanongan Johor.

Tidak ketinggalan ucapan setinggi-tinggi tahniah dan syabas diucapkan kepada Pengarah dan seluruh Warga Kerja Tourism Johor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *